0032 7848 3957

Dunlop Sport BluResponse 205/55 R16 91V

Dunlop

Bandenfabrikant uit Japan. Een kwaliteitsproduct voor het hogere prijssegment.

Dunlop Sport BluResponse

In het geval dat op de foto een bepaald type velg is afgebeeld, is deze afbeelding uitsluitend ter illustratie.

61,13

+ 2,86 € Eco taxe = 63,99 €


En dat inclusief verzendkosten!

Aantal:

Bandenmaat:205/55 R16 91V wijzig
Banden: Zomerbanden
Klantbeoordeling:
EU Bandenlabel:Rolweerstand (brandstofverbruik) B Grip op natte weg A Afrolgeluid A68 dB
EAN:3188649819256
Artikelnummer:R-231971
Snelheidsindex:V: deze band is voor snelheden tot 240 km/h toegelaten.
Test-beoordeling Profiel Sport BluResponse:
AUTO BILD 03/2021 (german)
Vi Bilägare 04/2019 (swedisch)
ACE Auto Club Europa 03/2019 (german)
ARBÖ 03/2019 (german)
GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH 03/2019 (german)
meer
AUTO BILD 03/2018 (german)
GUTE FAHRT 02/2018 (german)
ANWB.nl 04/2017
ÖAMTC 03/2017 (german)
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 03/2017 (german)

ALL GRIP. NO COMPROMISE

  • 2.8 meter kortere remweg op nat in vergelijking met het gemiddelde van de concurrentie*
  • 3 meter kortere remweg op droog in vergelijking met het gemiddelde van de concurrentie*
  • Brandstofbesparend ontwerp: 30% beter dan de voorganger**
  • Lager geluidsniveau

De Dunlop Sport BluResponse levert uitstekende grip op nat en brandstofefficiëntie. Alle nieuwe high-performance band voor compacte en middelgrote voertuigen. Het speciale ontwerp combineert een dynamisch en verhogen en zo kortere remafstand, top prestaties op nat wegdek en verminderde rolweerstand.

Jointless Belt (JLB). Een hybride overlaytechnologie die omtrekvervormingen bij hoge snelheden beperkt.Voordelen Ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheid; soepele en gelijkmatige slijtage.

Maximum Flange Shield (MFS). Een systeem om de velg te beschermen. Het MFS vormt een rubberprofiel rondom de omtrek van de band, net boven de flank van de band. Hierdoor ontstaat een beschermende bufferzone.Voordelen Beschermt wielen die van dure legeringen zijn gemaakt tegen schuren.

Vlakker loopvlak. De nieuwe generatie Dunlop-banden beschikt over een vlakker loopvlak met een vier tot acht procent groter contactvlak, afhankelijk van maat en type. Een groter contactvlak zorgt voor meer stabiliteit en een verbeterd wegcontact, waardoor de banden sneller en nauwkeuriger reageren.Voordelen Verbeterde stabiliteit en stuurprecisie; minder slijtage in de schouders; uitmuntende stabiliteit en precisie in bochten; uitstekende grip op droog wegdek.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-ontwerpen verdelen het loopvlak in de breedte in tien segmenten met een verschillende straal en zijn daardoor nauwkeuriger. Dit leidt tot zeer effectieve drukverdeling op het wegcontactvlak. Het effect is een veel geleidelijker overgang van rechtuit rijden naar bochten, wat leidt tot nauwkeuriger en progressieve reacties. Voordelen Aanzienlijk betere controle onder alle rijomstandigheden; uitstekende handling op nat en droog wegdek; meer controle bij het nemen van bochten.

Variabele groef/rubber verhouding van het profiel. Het asymmetrisch profielontwerp met een variabel negatief profielaandeel biedt een hoge mate van weerstand tegen aquaplaning. Het massieve buitenste schouderblok zorgt voor snelle en storingsvrije afvoer van water en uitstekende stabiliteit in de bochten.Voordelen Hoge weerstand tegen aquaplaning; verbeterd wegcontact; betere stabiliteit en stuurnauwkeurigheid in de bochten.

Asymmetrisch profiel. Een asymmetrisch profiel biedt betere handling en een betere weerstand tegen aquaplaning. De rondlopende centrale rib verbetert de stabiliteit en de precisie. De asymmetrische plaatsing van de groeven verbetert de grip op nat en droog wegdek.Voordelen Verbeterde prestaties op rechte stukken en in de bochten; grotere weerstand tegen aquaplaning.

Naar het bandenoverzichtBandenlabel/efficiëntieklassen

Label: B-A-68
Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

12banden.be - een aanbieding van Delticom AG 0